مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند ملک

با سلام، بچه های عموی دیگر من که سیرجان هستند، قبل از سال 90 همین ملک را که در سوال اول در موردش سوال پرسیدم را با وکالت بلاعزل به پسر عموی مادرم فروختند. پسر عموی مادرم ملک را تخریب کرده. بعد از 5 سال، سند رسمی مشاعی خودشان را گرفتند. الان میخوان ملک فروخته شده را که تخریب شده، تفکیک و افراز کنند. میفروشن من. آیا با مبایعه نامه عادی که از پسر عموی مادرم که فروخته شده به شخص ثالث، میتونم سند رسمی بچه های عموی خودم را باطل کنم و اعلام کنم ملک یک بار از مالکیت آن ها خارج شده؟ چطور مجددا میخوان تفکیک و افراز و فروش داشته باشند؟

پاسخ ها :

قبدیان             امیر

قبدیان امیر :

سلام بله مشروط به اینکه اثبات کنید ذینفع در موضوع هستید میتوانید دادخواست مقتضی به دادگاه بدهیدد