مشاوره حقوقی رایگان - تخریب دیوار مشترک

با سلام. همسایه به دلیل شکایت خلع ید از ما و اجرای حکم است. دیوار مشترک بین ما است که لوله های گازکشی گلخانه من روی آن قرار دارد. حالا که 30 متر را دارد از طریق خلع ید می‌گیرد، دیوار مشترک بین ما را خراب کرده و لوله های گاز ما افتاده توی زمین ایشون. حالا این آقا باید با هزینه خودش لوله های ما را به جای اصلی برگرداند یا ما؟ ممنون از شما

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

اگر دوار مشترک بوده امکان خلع ید وجود نداشت به نظر میرسد تصرفات شما قانونی نبوده و هزینه ها بر عهده شماست اما اگر ایشان اجازه عبور لوله های گاز ملک شما را داده بود هزینه اعاده لوله ها به وضع سابق با وی خواهد بود.