مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین در طرح شهرداری

با سلام. زمینی در طرح شهرداری خریدم. الان میخواهم با شهرداری مصالحه کنم. زمین 378 متر است که 78 مترش خارج از طرح هست. برای مصالحه، شهرداری سهمی از زمین دارد؟ چگونه میتوان اون 78 متر را برای خودم جدا کنم و به شهرداری ندهم و بقیه را مصالحه کنم یا ما عوض بگیرم؟

پاسخ ها :

خرید زمین در طرح شهرداری خرید زمین در طرح مصالحه با شهرداری مصالحه زمین شهرداری زمین در طرح