مشاوره حقوقی رایگان - تصرف مشاعات ساختمان

با سلام.
بنده در یک مجتمع سه واحدی مالک هستم. یکی از مالکین که در واقع سازنده بنا است و فقط یک واحد در این مجتمع دارد، اقدام به تصرف حیاط خلوت و پشت بام ساختمان با دپوی مصالح و ضایعات بنایی نموده است. اخیرا نیز با کشیدن پرده جلوی حیاط خلوت رسما آن را متصرف شده. بعد از تذکرات متعدد، به دادگاه شکایت کردم و مستندات نیز ارائه دادم. وقت دادگاه تعیین شده. سوالم این است که حکم دادگاه ها در این موراد چیست؟ صرفا رفع تصرف است یا جزای نقدی نیز دارد؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله رفع تصرف و جبران خسارات و پردات اجرتالمثل ایام تصرف در صورت ...

یک وکیل

سلام رفع تصرف