سلام چنین قانونی وجود نداره ولی مصوبات مدیر ساختمان باید رعایت بشه اگر نشود ایشون میتونه بعصی خدمات حذف کنه
گذاشتن هرگونه وسیله در مشاعات ممنوعه . بابت خسارت جانی در صورتیکه مدیر ساختمان بر اساس قانون انتخاب و تعیین شده باشد می توان دعوای مطالبه خسارت اقامه کرد.
با سلام، 1. شکایت از مدیر بابت عدم تعمیر آسانسور و حادثه: مسئولیت مدیر: مدیر ساختمان وظیفه دارد که نسبت به حفظ و نگهداری از مشاعات ساختمان اقدام کند و در صورت خرابی، در اسرع وقت نسبت به تعمیر آن اقدام نماید. عدم تعمیر آسانسور، به خصوص برای مدت طولانی (سه ماه)، قصور از جانب مدیر محسوب میشود. ارتباط بین عدم تعمیر و حادثه: اگر بتوان ثابت کرد که بین عدم تعمیر آسانسور و حادثه رخ داده برای یکی از ساکنین (استفاده اجباری از پله و آسیب دیدگی) رابطه مستقیمی وجود دارد، میتوان از مدیر به دلیل ایجاد خسارت ناشی از قصور در انجام وظایفش شکایت کرد. مدارک مورد نیاز برای شکایت: مستندات مربوط به خرابی آسانسور (مانند گزارشهای تعمیرکاران، مکاتبات با مدیر) مدارک پزشکی مربوط به آسیب دیدگی ساکن (گواهی پزشک، گزارش بیمارستان) شهادت شهود (سایر ساکنین که شاهد استفاده از پله و حادثه بودهاند) اظهارنامه رسمی برای مدیر مبنی بر درخواست تعمیر آسانسور و اعلام خطر مرجع شکایت: میتوانید از طریق دادسرای عمومی و انقلاب محل وقوع حادثه، نسبت به طرح شکایت اقدام نمایید. 2. قانونی بودن قانون منع گذاشتن کفش جلوی درب واحد: قانون و مقررات: در قانون تملک آپارتمانها و آییننامه اجرایی آن، به طور مشخص در مورد منع گذاشتن کفش جلوی درب واحدها حکمی وجود ندارد. تصمیمات مجمع عمومی: تصمیمات مجمع عمومی ساختمان، که با اکثریت آرا تصویب شده باشد، برای همه ساکنین لازمالاجرا است. اگر قانون منع گذاشتن کفش جلوی درب واحد، در مجمع عمومی به تصویب رسیده باشد، از نظر قانونی لازمالاجرا است. شرایط و عرف: با این حال، حتی اگر این قانون در مجمع عمومی تصویب شده باشد، باید به شرایط و عرف ساختمان نیز توجه کرد. اگر گذاشتن یک جفت دمپایی جلوی درب واحد، عرف رایج در ساختمان باشد و مزاحمتی برای سایر ساکنین ایجاد نکند، اعمال سختگیرانه این قانون ممکن است غیرمنطقی و غیرقابل قبول به نظر برسد.
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.