مشاوره حقوقی رایگان - خريد ملک شراکتی

با سلام، احتراما ارديبهشت امسال قطعه زميني رو از شخصي خريدم. فروشنده زمين و شريكش به تازگي زمينشون رو تفكيك كرده بودند. حدود 10 سال پيش هم اين دو نفر جهت تفكيك اقدام مي كنند؛ که شهرداري با نقشه تفكيكي موافقت نميكنه. اما اونا بر اساس اون نقشه اي که به سرانجام نرسيده، اقدام به پيش فروش قطعاتي كردن. يكي از خريداران زمين پيش فروش، از اون شريك شكايت كرده كه که زميني كه خريدم رو تحويلم نداد. از قضا اون قطعه زمين بر طبق نقشه جديد منطبق بر قطعه من هست. سوالم اينه كه خريدار پيش فروش، از فرد شريك خريده و نه فروشنده زمين به من، آيا مشكلي برای من به وجود مياد؟

پاسخ ها :

خرید ملک شراکتی خرید ملک شریکی خرید ملک پیش فروش شده خرید ملک از شریک پیش خرید ملک خرید ملک قوانین خرید و فروش ملک