مشاوره حقوقی رایگان - مصادره خانه ضامن وام

با سلام، سند خانه را ضامن وام شخصی کردم. چندین سال مقداری پرداخت کردن و چند سال پرداخت نکردن. آن شخص چکی برای پرداخت از شخصی دیگر نزد بانک گذاشته که پرداخت نشد. بانک فرم زده. در بخشودگی های که اعلام شد، به بانک مراجعه کردم تا اگر بخشودگی شامل آن شده، پرداخت کنم. حسابدار مقدار وام را اعلام کردند. چک شصت تومان بود و مقدار بدهکاری بیست. چکی که نزد بانک بود، پاس شد. و بیست را برداشت کردن. بقیه چک که چهل تومان بود را به وام گیرنده تحویل دادند. من برای آزادی سند اقدام کردم. بانک نامه به ثبت داد و کارهای رفع توقیف سند را انجام دادم. بعد از یک ماه به من اعلام شده که مقدار وام و سود بیشتر بوده و بانک قبلا پول را پرداخت کرده و خانه سند خورده به بانک شما مقداری که پرداخت کردید مابه تفاوت پرداخت کردید. مقدار وام پنجاه بوده. خانه پانصد میلیونی رو صد و بیست قیمت کردن و مقدار وام صد و بیست تومان شده. چک که وام گیرنده داده بود وقتی پاس شده به حساب شخصی رئیس بانک رفته؛ مقدار بیست برداشت شده و چهل به حساب شخص وام گیرنده رفته.

پاسخ ها :

مصادره خانه به دلیل عدم پرداخت وام مصادره خانه توسط بانک مصادره ملک توسط بانک مصادره ملک ضامن وام ضامن وام مصادره ملک وام