مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد فروش ملک

با سلام.
لطفا با دقت بخوانید.ممنون.
9 سال پیش ملکی را از‌ طرف همسرم فروختم ‌و خریدار‌ می دانستند که ‌مالک نیستم و اعلام کردم که در صورت موافقت همسرم،‌ قولنامه اعتبار دارد. همسرم پای قولنامه را امضا نکرده.
دقیقا نصف پول ملک رو دریافت کردم و الباقی رو نوشتند در محضر. اما زمانی برای حضور در محضر و انتقال سند معلوم نکردیم.
و این که در پای قولنامه عیناََ این‌ جمله رو نوشتیم:
"حق پشیمانی پنج میلیون ریال می باشد"
و زمانی ‌برای ‌حق ‌پشیمانی معلوم ‌نکردیم. ((ماده 401 ق.م))
پس از مدتی بی اجازه ملک را تصرف‌ کردند.( خریداران 2 نفر بودند و یکیشون شهادت میده که همچین قول و قراری داشتیم و ملک رو بی اجازه تصرف کردن. چون ‌ملک انباری‌ متروکه بود دیر فهمیدیم))
حال جدای بحث اثبات فضولی و عدم سوء نیت اینجانب، آیا میتوانم بر روی حق پشیمانی اقدام‌ کنم‌ و حقم‌ را بگیرم؟ حداقل 3 دانگ ‌ملک را؟
ببخشید، طولانی شد. ممنونم‌ از شما عزیزان.

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

همسرتان میتواند اقدام نماید