مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند خودرو

سلام. سال 96 با وکالت نامه تام الاختیار محضری که 30 روز زمان داشت، ماشین پژو رو فروختم. در تعویض پلاک، برگ سبز و پلاک رو منتقل کردم. حالا بعد گذشت 3 سال خریدار آمده و سند میخواد. بنده دسترسی به صاحب قبلی ندارم. اولا چطور سند زنده کنم؟ دوما مبلغ انتقال سند رو بنده که فروشنده بودم باید به تعرفه سال 96 که ماشین 17 میلیون می ارزید پرداخت کنم یا باید به روز بدم؟

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

مقصر شخصی است که تعلل کرده ازاینرو بایدهزینه های انتقال سندرو متقبل بشود