مشاوره حقوقی رایگان - دریافت سند خودرو

با سلام و عرض ادب و احترام.
اساتید گرامی بنده در اسفند 96 خودرویی خریداری کردم و به صلاحدید فروشنده خودرو به دفترخانه آشنا فروشنده جهت زدن سند قطعی مراجعه کردیم. دفتر خانه به بنده عنوان کرد که به دلیل شلوغ بودن آخر سال در همان روز نمیشه سند رو تنظیم کرد و به من گفت دو روزه دیگه با دفترخانه تماس بگیر و بعد از آماده شدن سند بیا و سند رو بگیر. بعد از چندین بار تماس و پیگیری باز هم موفق به گرفتن سند نشدم. تعطیلات نوروز شروع شد و باعث شد به کل این موضوع رو فراموش کنم. الان بعد از حدود 2 سال قصد فروش خودرو را داشتم که متوجه شدم که سند قطعی را نگرفتم. پس از مراجعه حضوری به دفترخانه متوجه شدم که به دلیل تخلفات مدیر و مسئول آنجا دفترخانه بسته شده و مدیر آن زندان می باشد.
در ضمن فروشنده خودرو به من صاحب ماشین نبوده و وکالتی ماشین رو به من فروخته بود با تماسی که با ایشون داشتم الان عنوان میکنن که صاحب قبلی رو نمیشناسن ولی حاضر هستن خودرو رو به همین صورت ولی زیر قیمت از من خریداری بکنند. که انصاف نیست.
حالا باید برای دریافت سند قطعی چه کار بکنم؟ باید به شورای حل اختلاف مراجعه بکنم یا راهنمایی و رانندگی؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواست الزام به سند رسمی به طرفیت فروشنده و خریداران قبلی و صاحب سند بدهید و باید اسامی همه باشد و الی دعوای شما رد میشود