مشاوره حقوقی رایگان - اظهارنامه ملک خالی

سلام، ملکی که خالی بوده چطور باید اظهارنامه داد؟ آیا باید اطلاعات خالی ارسال کنیم؟ در بخش مشخصات ملک هم نمیشود که مشخصات را وارد کرد چون خطا میده که مشخصات مستاجر را هم باید وارد کنیم. در حالی که ملک خالی بوده و مستاجر نداشته.
چیکار کنیم؟

پاسخ ها :

نحوه پر کردن اظهارنامه برای ملکی که خالی است نحوه پر کردن اظهارنامه ملک خالی اظهارنامه