مشاوره حقوقی رایگان - نحوه محاسبه جریمه نقدی به جای شلاق

سلام، دادگاه من را به تحمل 35 ضربه شلاق تعزیری محکوم کرده بود. رفتم برای اجرا، به من گفتند قانون عوض شده به جای شلاق جریمه نقدی باید بدی. پرونده رفت تجدید نظر. حالا برایم ابلاغیه اومده که مبلغ دو میلیون و ده هزار تومان باید پرداخت کنم. رای قطعی هست. آیا میشه اعتراض کرد؟ چطوری حساب کرده اینقدر شده؟ آیا مبلغ درسته؟
سپاسگزارم از راهنمایی شما عزیزان

پاسخ ها :

نحوه محاسبه جریمه نقدی به جای شلاق قیمت هر ضربه شلاق تعزیری تبدیل شلاق به جزای نقدی تبدیل شلاق به جریمه نقدی تبدیل شلاق شلاق