مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کارگر از کارفرما بابت حقوق و مزایا

سلام، من به مدت ٨ ماه در يك شركت معماري كار كردم. از اول قول بيمه را دادند و الان تعديل نيرو شدم. براي من بيمه رد نشده است. حقوقم ساعتي بوده و ٤ روز در هفته كار مي كردم. ميخواستم بدانم با پرداخت هاي بانكي و تايم شيت و متن پيام هايي كه با رئيسم داشتم، مي توانم ثابت كنم كه كارمند اين شركت بودم؟ امكان اين كه بتوانم حق و حقوقم را بگيرم وجود دارد؟ لازم به وكيل هست براي اين اقدام؟

پاسخ ها :

يونس  شريعت نيا

جناب آقای يونس شريعت نيا :

مدارک مزبور می تونه کمک کند ودر ضمن یک استشهادیه نیز بنویسید که شما در اون شرکت کار کرده اید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و
باید بتوانید رابطه کاری را اثبات نمایید
وکیل گرفتن همیشه راهگشاست