مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام، من دو سال هست که از همسرم جدا شدم. یه خانه داشت که یک بار توقیف کردم و ایشون به خاطر این که مستثنیات دین هست از توقیف در آورد. رای دادگاه با توجه به اجرا گذاشتن 100 سکه در سال 98 به پرداخت دو سکه پیش قسط و هر ده ماه یک سکه بود. ایشان پرداخت نکردند. من این حکم رو اجرایی کردم. میگه میرم زندان یه قرون نمیدم و سند میزارم. آیا میتونه با سند بیاد بیرون و هیچ مالی به من نده؟

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام خیر باید پرداخت نماید مگر اینکه درخواست تعدیل بدهد تا کمتر شود