مشاوره حقوقی رایگان - هزینه انتقال مالکیت موتور سیکلت

سلام.
بنده یک موتور 200cc خریداری کردم. برای تعویض پلاک، انتقال مالکیت و سند به نام زدن از فروشنده وکالت گرفتم. خواستم بدونم هزینه انتقال مالکیت سند و تعویض پلاک چقدر می شود؟

پاسخ ها :

هزینه انتقال سند موتور سیکلت با وکالت نامه هزینه انتقال سند موتور سیکلت هزینه انتقال مالکیت موتور سیکلت هزینه تعویض پلاک و سند موتور سیکلت هزینه انتقال سند هزینه تعویض پلاک موتور سیکلت