مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر خواهی

با سلام. وقتی زمان تجدید نظر پرونده که برایش حکم ارسال شده باشد گذشته باشد و برایم پیامک ابلاغیه ارسال نشده باشد. آیا مدت آن دوباره تمدید می شود؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

باید ادعای خود مبنی بر عدم ارسال پیام را اثبات کنید

مهدي  كارگردوست حقيقي

مهدي كارگردوست حقيقي :

سلام
باید به دادگاه صادر کننده رأی بدوی مراجعه و با قاضی محترم پرونده صحبت کنید اگر توانستید قاضی را قانع و اثبات کنید که پیامک برای شما نیامده به احتمال زیاد تجدیدنظرخواهی شما در خارج از مهلت پذیرفته می شود . موفق باشید