مشاوره حقوقی رایگان - پلاک و برگ سبز مفقود شده

سلام و عرض ادب. پدرم سال 89 یک موتور خرید. بعد از چند سال پدرم ام اس گرفت و نتونست پشت موتور بشینه. گذاشتیم پارکینگ چند سال خاک خورد. تا الان سند و برگ سبز دست فروشنده بوده .به دلیل بدهی قسط آخر. ولی گم کرده سند رو. ما هم که چند سال موتور داخل پارکینگ بوده. پلاک رو یا دزدیدن یا مفقود شده. میخوام ببینم چطوری میتونم پلاک و سند رو المثنی بگیرم؟ کارت موتور هم دارم؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

شما نمیتوانید تقاضای المثنی دهید چون مالک رسمی نیستید.اظهارنامه و سپس دادخواست الزام به تنظیم سند بدهید .