مشاوره حقوقی رایگان - شکایت پلاک خودرو لیزینگی

سلام، من سال 95 یک خودرو پراید وانت شرایطی خریدم. هیچ کدوم از چک هایی که دادم رو پاس نکردم. امکانش هست بعد از 4 سال شکایتی شده باشه؟ در ضمن 2 فقره از چک های من برگشت خورد و چک آخری برگشت نخوردن. لطفا راهنمایی کنید، من چیکار کنم؟

پاسخ ها :

مسلم بنیادی

جناب آقای مسلم بنیادی :

قطعا در حال حاضر شرکت سایپا در خصوص چکها اقدام‌کرده و می تونید از راهنمایی رانندگی شهرستان خودتون بپرسید