مشاوره حقوقی رایگان - ثبت ازدواج دوم

با سلام. بنده نزدیک به 3 سال هست که با خانم اول جدا زندگی میکنم. حتی تلفنی هم صحبت نمیکنیم. دو تا بچه دارم 18 و 5 ساله که با خانمم خیلی جنگ و دعوا داشتیم. آخر پسرم به من گفت از این خونه برو بیرون. بعد از اون همسرم مهریه اش رو از طریق توقیف اموال گرفت. 500 تا سکه. بعد از اون من با خانمی ازدواج موقت 99 ساله کردم که هم زن اول و هم بچه ها خبر دارند و خونه ما رفت و آمد میکنند. الان میخوام ازدواجم رو دائم کنم. اجازه زن اول، که هیچوقت نمیاد اجازه بده، و طلاق هم اگه از طرف من نصف داراییمو بدم که اونا هم همون رو میخوان. لطفا راهنماییم کنید، ازدواج دومم رو چه جوری انجام بدم؟

پاسخ ها :

مقداد علیپور

مقداد علیپور :

سلامم،
به هر ترتیب شما یا باید اجازه همسر رو داشته باشید یا حکم دادگاه و یا شرط ضمن نکاح،
بنظرم شما ابتدا به ساکن دادخواست تمکین علیه همسرت بده و بعدِ اینکه موفق به اخذ رای الزام به تمکین شدی دادخواست ازدواج مجدد رو ثبت کن و حکم الزام به تمکین رو پیوست دادخواست ازدواج مجددت کن .به این روش قریب به یقین رای میگیری .البته راسا هم میتونی دادخواست ازدواج مجدد بدی ولی دادگاه ازت دلیل موجهی که قابل اثبات باشه میخواد نه صرف ادعا