مشاوره حقوقی رایگان - فروش شرکت سهامی خاص

سلام
من و دو نفر از دوستانم سال 95 یه شرکت ثبت کردیم و در سال 97 تصمیم گرفتیم منحل کنیم یا بفروشیم. و در نهایت تصمیم به فروش گرفتیم. از طریق همان دفتری که شرکت را ثبت کردیم به یه نفر وکالت محضری دادیم که شرکت رو بفروشه. و یه سری صورتجلساتی بین اعضا و اون شخصی که وکالت داده بودیم صورت گرفت. حالا توی سایت رسمیو وقتی اسم شرکتو میزنیم هنوز اسم ما سه نفر توی لیست اعضا هست. میخواستم ببینم مراحل قانونی فروش شرکت به چه صورته ؟ و آیا ما بدرستی انتقال سهام و فروش رو انجام دادیم یا خیر؟
ممنونم

پاسخ ها :

مرتضی جمالوند

جناب آقای مرتضی جمالوند :

با سلام و وقت بخیر؛
صرف دادن وکالت انتقال تلقی نمی گردد انتقال شرکت می بایست در دفاتر اسناد رسمی با توافق شرکا بر طبق اساسنامه و اطلاع به اداره ثبت شرکت ها صورت پذیرد