مشاوره حقوقی رایگان - مهریه عند الاستطاعه

با سلام، بنده کارمند هستم و پس از محکومیت به پرداخت مهریه، میزان 1/4 حقوق بنده، ماهیانه پرداخت می شود. با توجه به این که تعداد 36 سکه دیگر نیز عندالاستطاعه می باشد و اموالی هم ندارم، آیا این تعداد سکه نیز به همان صورت 1/4 از حقوقم کم می شود؟ یا چون اموالی ندارم پرداخت آن از بنده سلب می شود؟

پاسخ ها :

پرداخت مهریه عندالاستطاعه مهریه عندالاستطاعه کسر از حقوق برای مهریه مهریه