مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

با سلام، من در تاریخ 29 تیر ماه برای بیمه بیکاری در سایت ثبت نام کردم. به ما گفتند تاریخ بیکاری 1 تیرماه، من هم وارد کردم. بعد در مرداد از طرف شرکت اعلام شد که تاریخ ترک کار شما به علت بسته شدن کد کارگاه، 18 خرداد است و تاریخ بیکاری را به این تاریخ تغییر بدهید. من هم به این تاریخ تغییر دادم.
1 _ تغییر تاریخ کار درستی است یا نه؟
2_ با توجه به تغییر تاریخ فرصت 30 روزه تمام شده؟
3_ دوباره تاریخ را به اول تیر تغییر دهیم؟
با این تفاسیر برای بیمه بیکاری چه کار کنیم؟
ممنون.

پاسخ ها :

سيدعلي معادي

سيدعلي معادي:

سلام
شما بایدازطریق اداره کارشکایت کنید منظورتون روازتغییرتاریخ متوجه نشدم

محمد حسن  عليزادگان مقدم

محمد حسن عليزادگان مقدم :

استان :

سلام بیمه بیکاری بر اساس که هر ماهی که شرکت کاریا کارگاه تعطیل شده و کد کارگاه بسته شده گرفته خواهد شد شما هم بایستی با کد کارگاه هماهنگ باشید نمی‌توانیم بعد تعطیلی کارگاه این کد را استفاده کنید