مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت ارزش تجاری و سرقفلی

با سلام
ملکی دارای یکصدمتر تجاری را در قبال ثمن پنج واحد آپارتمان + پانصد میلیون تومان قرارداد فروش بستم . در زمان انتقال سند خریدار چهار واحد آپارتمان را بنام اینجانب انتقال داد
اینجانب بدلیل تضمین دریافت مابقی ثمن ( یک واحد آپارتمان + پانصد میلیون تومان نقدی )
طبق سند قطعی شش دانگ ملک را با ذکر اینکه ملک فاقدارزش تجاری و سرقفلی واگذار کردم .

خریدار مدتی بعد بجای اینکه مابقی ثمن را پرداخت کنه . وملک را با سلب امتیازمالکیت تجاری و سرقفلی از اینجانب تحویل بگیره .

متاسفانه با اقدام به اجیر کردن ارازل اوباش و توسط آنها ملک و تجاری را تصرف عدوانی با ضرب وجرح و تخریب نموده .

دادخواستی تحت عناوین .
ورود به عنف ~ تصرف عدوانی ~ ضرب وجرح ~ و تخریب تنظیم شده

دادیار نسبت به تمام آنها قرار منع تعقیب بجز ضرب وجرح
اعتراض به قرار منع تعقیب کردم .

« در دادگاه برای قاضی طبق اقرار سریع چند تن از ارازل ک در قبال دریافت وجه با استناد به پرینت بانکی محرز شد و قاضی نسبت به اعتراض اینجانب به قرار منع تعقیب نسبت به تصرف عدوانی را قبول کرد و وارد دانست .

(دستور جلب به دادرسی صادر کرد )

و برای ضرب جرح ارازل هر یک از متهمین
( 74 ضربه شلاق )

برای مالک معاونت در جرم ضرب وجرح
(بدلیل فاقد وصف کیفر بودن مجازاتی ندارد.)

نسبت به ورود عنف
بدلیل اینکه ورود مقدمه تصرف عدوانی میباشد .
اعتراض وارد نیست .

برای تخریب ملک توسط اراذل

به دلیل مالک بودن خریدار اعتراض وارد نیست .

عینا تمام موارد بالا در رای دادگاه ذکر و ثبت شده

سوال :
آیا خریدار با امضأ کردن سند اقرار به قبول خرید ملک فاقد ارزش تجاری وسرقفلی نکرده .؟

پس چرا قاضی بدلیل مالک بودن تخریب محل تجاری را رد کرد و مجازاتی قائل نشده .؟؟

«« سوال مهم »»
در سند قطعی ذکر شده ملک مورد معامله فاقد ارزش تجاری و سر قفلی .

قاضی از اداره مالیات استعلام مالکیت سرقفلی کرد .
جواب : تا این لحظه سرقفلی واگذار نشده و همچنان مالک قبلی مالک سرقفلی میباشد

مالک ارزش تجاری و سرقفلی کیه ؟؟

آیا من میتونم تجاری را حکم تخلیه بگیرم. ؟؟

و در ید خودم نگاه دار یا نه ؟؟

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.موضوع شما لازمه مراجعه حضوری به وکیل است.یاالله