مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن شناسنامه برای جانباز اتباع

سلام خسته نباشین همسر بنده جانباز اتباع هستند تقریبا 6 سال است که جانباز شدن میخواستم راهنمایی کنین چطوری میتونم برای همسرم شناسنامه بگیرم
البته خودم که خانومشون هستم هم ایرانی ام

خیلی ممنون میشم راهنماییم کنین

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

افرادی که در ایران به دنیا آمده باشند اما پدر و مادرشان مشخص نباشد دارای صلاحیت دریافت تابعیت ایرانی هستند. قانون اساسی ایران این اجازه را هم به دولت جمهوری اسلامی ایران داده است که به اتباع خارجی در صورت صلاحدید شهروندی ایرانی اعطا کند.
به همسرتان باتوجه به تابعیت شما ، تابعیت ایرانی اعطا نخواهد شد