مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه جانباز مدافع حرم

بنده جانباز مدافع حرم هستم آیا میتوانم شناسنامه بگیرم 25٪درصد جانبازی دارم راه حلی وجود دارد آیا؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .سوالتان واضح نیست ایا شما ایرانی نیستید ؟

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای اتباع شناسنامه و تابعیت ایران نمی دهند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طبق قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه در بخش ایثارگران محتمل است تابعیت ایرانی اخذ نمایید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

باسلام
جهت اطلاعات جزئی تر پرونده و دریافت مشاوره تخصصی و کارآمد لطفا تماس تلفنی برقرار بفرمائید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به اتباع خارجی تنها با رعایت شرایط عنوان شده در قانون، شناسنامه ارائه می‌گردد.