مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد

سلام اوایل بدلیل اعتماد در خصوص نصب و راه اندازی آسانسور با یکی از بستگان هیچگونه قراردادی منعقد نشد و ایشان می‌گفتند من دستمزد نمی خوام در مهر ماه 97 گفت موتور سیتور 5/5 خریدم 31 میلیون ما دادیم و همین جور الی آخر من در مرداد 98 از شرکت فروشنده همان موتور فاکتور پیش گرفتم با احتساب 9 درصد ارزش افزوده 14میلیون بدلیل فامیلی چیزی نگفتیم در تیر 99 تاییدیه گرفتیم حالا این آقا می‌گوید 18درصد دستمزد و 3/5 میلیون هزینه ایاب و هاب و 3/میلیون گارانتی آیا درسته یا ما راهکاری داریم ممنونم

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

تقاضای تامین دلیل با جلب نظر کارشناس جهت تعیین هزینه ها بدهید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بفرمایید دادخواست بدهند با جلب نظر کارسناس اقدام کنید