مشاوره حقوقی رایگان - اعمال ماده 3 محکومیتهای مالی

با سلام
بنده اجرائیه گرفته ام روی مطالبه وجه سفته از 30 روز فرجه داده شده به متهم 9 روز مانده .الان میتوانم برای تسریع در کار برای اعمال ماده 3 به اجرای احکام درخواست ممنوع الخروجی هم بدهم ؟
یا اینکه باید جدا درخواست بدهم ؟
چنانچه آدرس متهم که متواری هست مشخص نیست آیا قید جلب سیار کافی است و یا ( ورود به مخفی گاه ) هم باید قید شود؟
اگر مشکلی دارد بفرمایید :

ریاست محترم اجرای احکام مدنی
با سلام و تقدیم احترام ، اینجانب ........... در خصوص پرونده کلاسه اجرایی ......... به استحضار می رساند ، نظر به اینکه محکوم علیه آقای ........... از پرداخت محکوم به خودداری می نماید لذا تقاضای اعمال ماده 3 قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی ، ممنوع الخروجی و صدور برگ جلب سیار جهت ورود به مخفی گاه و دستگیری مشارالیه را دارم .

پاسخ ها :

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

سلام..میتوانید ممنوع الخروج کنید..شکستن قفل و اوردن قفل ساز هم اضافه کنید