مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه در ازدواج موقت

سلام، شوهرم بدون اطلاع من تقریبا دو الی سه سال پیش، با یک دختر خانم با مهریه 100سکه، صیغه عقد موقت کردند. حالا شوهرم میگه پشیمون شده از این کارش و میخواد طلاقش بده. ولی دختر خانم حاضر به طلاق نمیشه و مهریه اش را تمام و کمال میخواد. شوهرم رو تهدید به توقیف اموال کرده، در حالی که شوهرم همچین توان پرداخت مهریه ای نداره. حتی یک سکه را. اینم بگم مدارک صیغه عقد موقتشون در دست دختره هست. شوهرم هیچ مدرکی از صیغه نامه شون نداره. آیا این دختر خانم که بعد این چند سال هنوز باکره است، میتونه همچین درخواست مهریه ای رو بکنه و تمام و کمال بگیره؟ راهی هست بدون پرداخت مهریه شوهرم طلاقش بده؟ شوهرم به همراه بزرگان فامیلشون کتبی تعهدی داده که ایشون رو طلاق میده؛ در غیر این صورت حق طلاق بهم میده. آیا این تعهد که دستی هست از لحاظ دادگاه قابل قبوله یا نه؟
لطفا راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام .باتوجه به عقدموقت بودن,طلاق انجام نمی گیردبلکه شوهرشما باید بذل مدت کندکه با بذل مدت,باتوجه به باکره بودن وعدم مواقعه,به زن دوم نصف مهریه تعلق میگیردولی اگربذل مدت نکند وزوجیت باپایان مدت صیغه, ویا بافوت هریک,منحل گرددزن موقت مستحق تمام مهریه میگردد .تعهدشوهربشما اثرقانونی دارد وازطریق قانونی شوهر راالزام به انجام تعهدمبنی بروکالت دراجرای صیغه طلاق راتقدیم کنید