مشاوره حقوقی رایگان - آیا انتقاد از تبلیغات پیش دبستانی در فضای مجازی جرم محسوب می شود؟

با عرض سلام و خداقوت؛
بنده فرزندم را سال گذشته به یک پیش دبستانی فرستادم و شهریه آن را به طور کامل پرداخت نمودم . اما از اسفند ماه به علت شیوع کرونا با بسته شدن تمامی مدارس این پیش دبستانی هم بسته شد اما متاسفانه بر خلاف اظهارات وزارت آموزش و پرورش مبنی بر آموزش مجازی ، این پیش دبستانی به خاطر پرداخت نکردن حقوق کارکنانش، آموزش مجازی برگزار نکرد. بنده با جمعی از اولیای معترض با تمام تلاشی که کردیم و شکایاتی که به آموزش و پرورش منطقه بردیم به علت وجود برادر ایشان در پست حراست به جایی راه نبردیم. حالا بعد از چند ماه ایشان در شبکه های مجازی مانند هر سال شروع به تبلیغات کرده بود که بنده پس از تبلیغات ایشان در تمامی کانالها تمامی حقایق مربوط به این پیش دبستانی را ذکر کردم. حالا ایشان به پلیس فتا شکایت برده که بنده به علت تشویش اذهان عمومی مانع ثبت نام ایشان شده ام.
میخواستم ببینم که با توجه به اینکه بنده تنها حقایق مستند را ذکر کرده ام (بدون هیچگونه توهین یا دروغی) آیا دادسرا بنده را متخلف می داند و حکم دادگاه به چه ترتیب می باشد؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

احتمالا قرار منع تعقیب صادر خواهد شد