مشاوره حقوقی رایگان - اعاده دادرسی با اعمال ماده 477

با سلام واحترام
بنده علیه مدیر بیمارستان ... به دلایل توهین به اشخاص عادی ، افتراء و تشویش اذهان عمومی شکایت کردم به خدمت وکلای محترم میرسانم که شکایت بنده در دادیاری شعبه ... کلا رد شد و بعداز اعتراض بنده شعبه 112 کیفری فقط قسمت توهین را نقض کرده اما بقیه موارد را رد کرده وقاضی شعبه 112 یک جلسه با حضور شاهدین ترتیب داده در رای شعبه 112 صادر شده اشاره به این داشته که مدیر بیمارستان هیچ سوء نیتی نداشته و شکایت بنده رو رد کرده و این که بنده دوباره اعتراض کردم پرونده بنده به شعبه یک دادگاه تجدید نظر ارجاع شده و در دادگاه تجدید نظر 2 جلسه برای ما ترتیب دادند که منجربه 2 رای اکثریت و رای اقلیت شد که که رای اکثریت را به نفع مدیر بیمارستان داده شد و رای اقلیت را به نفعحوه بنده صادر کردند ..
بنده از وکلای محترم خواهشمندم در جهت راهنمایی به بنده خواهشا بفرمایند آیا بنده می توانم اعاده دادرسی با ماده 477 بکنم یا خیر؟
لطفا جواب بنده رو بدین باتشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد و

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام بله با مستندات و دلایل جدید ارایه بدهین

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اعاده دادرسی در این خصوص مطابق ماده 477 به نظر می‌رسد امری عبث است وقت خود را تلف نکنید

سیدعلی شفیعی

جناب آقای سیدعلی شفیعی :

خیر؛ اعمال ماده 477 در موارد خلاف بین شرع می‌باشد؛

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

سلام
ظاهرا خیر ، مگر اینکه از استدلالات دادنامه خلاف شرع استنباط گردد

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

باید دادنامه دقیق مطالعه شود تا بتوان نظر داد