مشاوره حقوقی رایگان - اعاده به خدمت

باسلام. بنده 13سال خدمت در ناجا دارم و متاسفانه طی یک توطئه توسط حفا ناجا برایم پرونده ای مبنی بر افترای عملی تشکیل شد در حالی که آن افرادی که آنها مدعی بودند من روی آنها افترا انجام دادم در زمان من دستگیر نشده اند و به دروغ برای من تشکیل پرونده داده اند و فقط یک نفر در زمان من بوده که آن هم من کاشف نبوده ام و 14همکار دیگر با من در ماموریت بوده اند در ضمن بعد از دستگیری من به درب منزل شکات رفته اند آنها را با زور و اجبار وادار به شکایت کرده اند که همه ی شکات با حضور در دفترخانه اعلام نموده اند خود مجرم می‌باشند و با زور وادار به شکایت شده اند ولی ناجا چون خود تشکیل دهنده ی پرونده بوده و خود نیز تصمیم گیرنده حکم به بازخریدی داده درحالی که جهت چرب نمودن پرونده در کمیسیون اعلام نموده رشوه اخذ نموده ام و با زن شوهر دار رابطه دارم ولی کسی شاکی بنده نیست و حتی نام زن شوهردار را هم نمی‌دانند و به دروغ اعلام کرده اند هر وقت در کمیسیون من میگفتم کی شاکی منه با من پرخاشگری می‌کردند در ضمن هیچ محکومیت هم نداشته ام و تحقیقاتی که انجام دادم متوجه شدم خود آنها با همکاری بعضی قاچاقچیان این کار را کرده اند از آنها هم در دادسرا نظام شکایت کرده ام که در حال رسیدگی است. حتی یکبار در کمیسیون گفتند شنود کرده اند و خطهایی که گفتند متعلق به بنده نبوده و در دست من هم نبوده. به نظر شما دیوان چه حکمی می‌دهد با توجه به اینکه هنوز در دادگاه محکوم نشده ام و وقت رسیدگی و بردن شهودم فرا نرسیده. باتشکر

پاسخ ها :

اعاده به خدمت ناجا اتهام افترا اتهام دریافت رشوه بازخریدی از ناجا اعاده خدمت