مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان فسخ به دلیل غبن افحش

سلام
مدت زمانی که میشه فسخ کرد به دلیل غبن افحش چند روز از قولنامه هست
بعد از 12 روز فسخ اعلام کردن قاضی هم اشنای طرف هست بدون اینکه بزاره من حرفی بزنم با فروشنده ده دقیقه صحبت کرد حق رو داد به فروشنده به من هم اجازه حتی یک کلمه صحبت نداد اسناد و مدارک من رو هم نگاه هم نکرد از قبل تو جریان پرونده بود فقط زمان رو بهم بگید چند روز هست
ممنون

پاسخ ها :

حسين  شكريان

جناب آقای حسين شكريان :

سلام کاربر عزیز.
در قانون مدنی هیچ تایم خاصی در نظر گرفته نشده فقط در سریعترین زمان ممکن باید فسخ قرارداد به استناد خیار غبن فاحش اعلام و اظهارنامه بصورت رسمی برای طرف مقابل دعوی ارسال نمایید.درصورت نیاز به وکیل برای طرح دعوی یا دفاعیات لازم در خدمتتان هستیم.