مشاوره حقوقی رایگان - حکم شلاق

پسر من اعتیاد داشته و دوتا لاستیک داخل ماشینش بوده که به جرم مال خری گرفتنش مبلغ حدود 2 تومن از ما دریافت کرد جهت گرفتن وکیل الان میگه وکیل زندان کارهای من و انجام داده و از حالت بلاتکلیف خارج شدم
و حدود یک ماه دیگه ازاد میشم
الان میگه من 72 ضربه شلاق دارم که تو زندان شلاق و نمی زنن باید حدود دونه ای یازده هزار تومان پول بدم بخرم
میخوام بدونم همچین قانونی صحت داره و وجود داره ؟

پاسخ ها :

خرید شلاق حکم شلاق مالخری شلاق مالخری