مشاوره حقوقی رایگان - کفالت فرزند

سلام، روز بخیر. بنده همسرم سال 1386 فوت کردن و یک فرزند دختر دارم که الان دانشجو هستن. تا الان که 23 سال دارن کنار بنده بودن و الان برای این که بتوانم ایشان را بیمه کنم باید نامه کفالت از دادگاه داشته باشم. در ضمن این که پدربزرگ دخترم قبل از همسرم فوت کردن و بنده کفیل قانونی محسوب میشوم. میخواستم بدونم چه مدارکی لازم هست تا بتونم حق کفالت رو بگیرم؟ عمو هم دارند که تمایلی برای تحت تکفل قرار دادن، ندارند. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. تشکر.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

با مدارک شناسنامه و کارت ملی خود و دخترتان و گواهی فوت پدر و پدر بزرگ و مراجعه به دایره سرپرستی تقاضای کفالت کنید