مشاوره حقوقی رایگان - بیمه مسئولیت مدنی مدیران اماکن ورزشی و پوشش قرار دادن تسبیب در ایراد صدمه بدنی شبه عمد

سلام
بنده مدیر سالن ورزشی هستم . بیمه مسئولیت مدنی هم دارم .
در سالن دست یکی از ورزشکاران می شکند . من هم در سالن و در حال بازی بودم .
از من شکایت میشه و کارشناس منو 40 درصد و مربی 50 درصد و خود ورزشکار 10 درصد مقصر میشناسه .
من چون بیمه داشتم به نظر کارشناسی اعتراضی نکردم . دادگاه هم منو 40 درصد در تسبیب در ایراد صدمه بدنی شبه عمدی تقصیر کار میداند .
آیا بیمه مسئولیت مدنی تقبل میکند ؟ من همان روز رای دادگاه بدوی را به بیمه بردم و تشکیل پرونده دادم . گفتند باید همه مدارک از کارشناسی و شکواییه و دادرسی و دادگاه و پزشکی قانونی و ... را تحویل بدهی تا اعلام کنیم که پوشش میده یا نه ؟
من واخواهی کنم یا نه ؟ تاثیری در پرداخت و پوشش بیمه دارد ؟ کل دیه شده 12.5 میلیون و مبلغ رو پوشش میده بیمه مسئولیتم .
بیشتر نگرانم که بیمه بگه از موارد مسئولیت مدنی نیست و خارج از تعهده .
من چون خیالم راحت بود از بیمه اعتراضی نکردم الان اگه بیمه تقبل نکنه در مرحله تجدید نظر چه باید بکنم ؟ مربی و حضار همه شاهدند که برخوردی نبوده میان من و ورزشکار. من برای کمک به ورزشکار اعتراضی نکردم ولی الان نگرانم بیمه تقبل نکنه چکار کنم ترو خدا راهنمایی کنید .

پاسخ ها :

مسلم بنیادی

جناب آقای مسلم بنیادی :

سلام واخواهی و تجدید نظر خواهی شما نتیجه ای ندارد چون نظریه کارشناسی در پرونده های اینچنین ملاک قرار میگیرد.ب ای اینکه بدانیم تحت پوشش بیمه قرار میگیرد یا خیر باید متن و مفاد بیمه نامه ملاحظه شود.