مشاوره حقوقی رایگان - تصرف ملک دارای سند ششدانگ منگوله دار با اسناد و قولنامه های جعلی و مبایعه نامه

باسلام
پدربزرگم با نفر دومی زمینی بیست هکتاری داشت سال 1341 تا 1344 زمانی که اصلاحات ارضی شروع شد کارگری که با توافق نامه هفت ساله ای که با پدر بزرگم امضاء کرده بودن بصورت نصفه کاری خودشو بعنوان زارع ثبت نام کرد و اصلاحات ارضی هم زارع بودن اون رو تائید کرد و اشتباها تمام زمین رو بنام زارع سند زد ولی قبل از رسمی شدن سند پدربزرگم چهار هزار متر از زمین رو که متعلق به نفر دوم بود به او انتقال داد و وی نیز با ارائه مدارک تونست سند رسمی از دفتر ثبت املاک بگیره بنابراین پلاک ثبتی جدیدی برای ایشان صادر شد مثلا 1111 مجزا شده از 155 اصلی 169 فرعی حالا چیزی که باقی ماند شد باقی مانده 155 اصلی از 169 فرعی بعد از اون پدربزرگم با اعتراض نسبت به رای صادر شده و اوردن دلایل قابل قبول اصلاحات اراضی را مجاب کرد که باقی مانده زمین دو بخش بوده که قسمتی از ان در اختیار خودش بوده و زارع در قسمت دوم این زمین مشغول بکار بوده که پس از کلی تلاش بالاخره رای به نفع ما صادر شده و نماینده اصلاحات اراضی برای قسمتی که تحت اختیار پدربزرگم بود پلاک جدیدی اعلام کرد که در دفتر خانه رسمی نیز ثبت شده است تحت عنوان پلاک 1212مجزا شده از 155 اصلی از 169 فرعی که این ملک در تملک کامل ما بود بطوریکه با مجوزها قانونی دور ملک را محصور کردیم سال 90 دیوار کار شده در اثر طوفان شدید خراب شد پدربزرگم سال 75 فوت کردن بعد از اون گروهی با مشخصات پدربزرگم قولنامه و مبایعه جعلی درست کرده اند تحت عنوان فروشنده پدربزرگم خریدار آقای .... مورد معامله یک قطعه زمین بمساحت فلان با پلاک 1113 مجزا شده از 1111 از 155 اصلی از 169 فرعی یعنی مشخصات یکی از قطعات زمینی که پدر بزرگم سال51 به نفر دوم واگذار کرده و ایشان نیز سند گرفته و بعد قطعه قطعه کرده و فروخته به غیر حالا چیزی که جالبه اینکه که متصرفین با مشخصات جعلی زمین دیگری مبادرت به تصرف پلاکی میکنن که مشخصات ثبتی اون هیچ سنخیتی با پلاک ثبتی ما یعنی 1212 از 155 اصلی از 169 فرعی ندارد تاریخ قید شده در قولنامه ها برمیگرده به سال 67 حالا ما در مرحله اول شکایت تصرف عدوانی دادیم که دادیار محترم رای منع تعقیب صادر کردن و گفتن ایشان سوء نیتی نداشتن مجددا شکایت خلع ید دادیم و قاضی پرونده به کارشناس و استعلام از ثبت ارجاع دادن حالا ما منتظر نظر کارشناس دادگستری هستیم بنظر شما برای باز پس گرفتن ملکمون چکار دیگه ای لازم هست که انجام بدیم. ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

تصرف ملک دارای سند ادعای مالکیت ملک با قولنامه جعلی خلع ید ملک قولنامه جعلی مالکیت ملک