مشاوره حقوقی رایگان - حقوق متوفی برای بازماندگان

سلام، میخواهم حقوق پدر بزرگم را درست کنم که سری مشکلات دارم، اول اینکه فقط کپی شناسنامه، کپی گواهی فوت و دفترچه بیمه را دارم اصل شناسنامه و گواهی فوت را ندارم، و اینکه پدر بزرگم 15 سال پیش در اطراف اصفهان زندگی میکردن و همانجا فوت کردن که ممکنه اهالی انجا آنهایی که پدربزرگ من را می‌شناختم یا فوت کردن یا تغییر مکان دادن و اینکه پدر بزرگم یه سال انجا زندگی کرد و فوت کرد ایا با این توضیحات نیاز به استشهاد محلی هست و اینکه الان خودم تهران زندگی میکنم و اینکه وراث پدر بزرگم پدرم و عموم هستن که پدرم من صاحب یک دختر و یک پسر هستن و عموم صاحب دو پسر یک پسر 22. و پسر 5 ساله و اینکه از به عموم دسترسی ندارم برای انحصار وراثت با این توضیحات میشه من را راهنمایی کنید

پاسخ ها :

زهرا  نادري چغادري

زهرا نادري چغادري :

استان :

اگر منظور شما مستمری پدر بزرگان هست مستمری فقط به افراد تحت تکفل تعلق می گیردوبه شما وورثه که نام بردید ظاهراً تعلق نمی گیرد