مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

سلام، در طول زندگی وسایلی را از یک نفر خریدیم. حالا که صحبت جدایی شد زنم رفته پیش اون فروشنده و فاکتور وسیله ها را به اسم خودش گرفته و همین فاکتور ها را برده برای شورای حل اختلاف و این ها را از من درخواست داده؟ مگه میتونه این کار رو بکنه؟ من چطوری میتونم جلوی این کارش رو بگیرم و نزارم وسیله ها را ببره؟

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

شما در صورت اثبات ادعایتان میتوانید از این کار جلوگیری نمایید یا اینکه فروشنده اقرار به عملکرد خود نماید