بنام خدا با سلام دوست عزیز صرف نظر از متن قرارداد تنظیمی فی مابین وضمانت اجرائی مقرر برای حفظ مال مورد اجاره برحسب قانون اگر در مدت اجاره عین مستاجره به واسطه حادثه کلا یا بعضا تلف شود اجاره از زمان تلف نسبت به مقدار تلفشده منفسخ میگردد و در صورت تلف بعض آن مستاجر حق دارد اجاره را نسبت به بقیه فسخ کند یا فقط مطالبه تقلیل نسبی مالالاجاره نمایدلذا بسته به شرایط قراردادی حق مراجعه به مستاجر برای مطالبه اصل مال دارید اما حق مطالبه اجاراه از زمان تلف شدن مورد اجاره نخواهید داشت موفق باشید.
با سلام چون مورد اجاره در تصرف ایشان نیست ملزم به پرداخت اجاره نیستند مگر اینکه در نگهداری از مال تعدی و تفریط کرده باشند یعنی سرقت رفتن مال به دلیل مراقبت نکردن ایشان و یا تقصیر ایشان باشد
با سلام اگر واقعاً سرقت شده باشد و مقصر نباشد تعلق نمی گیرد
مال الاجاره به صورت امانی بوده و در صورت احراز عدم تعدی یا تفریط مستودع، ایشان ضامن نیست حتی پرداخت اجاره
خیر موظف است
بحث کرایه چه اهمیتی دارد؟ ایشان باید اصل مال را به شما برگرداند. مقصر تلف شدن مال الاجاره ایشان بوده و باید عین یا قیمت آنرا پرداخت نماید
امکان دارد
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.