مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از اظهارنامه در دادگاه

بنده در خصوص ثمن معامله سهم الارثم از 1 پلاک ثبتی که با وکالت باطله تنظیم شده یک اظهارنامه در سال 92 برای ورثه دیگر که خریدار بوده فرستادم و به دلیل اطمینان هیچ بیعنامه ای مکتوب نگردید
و با ارسال اظهارنامه شخص بدهکار مبلغ رو به بنده مسترد ننموده
و حال بنده از دادگاه حقوقی دادخواست ابطال تفویض وکالت تنظیم شده با وکالت باطله رو داده ام طبق ماده 678 قانون مدنی
حال در جلسه دادگاه بعد از گذشت 8 سال این اظهارنامه که به صورت دست نویس بوده رو در دادگاه ارایه داده و مدعی هست بین ما بیع صورت گرفته
دو سوال داشتم
اول اینکه اظهارنامه دست نویس در دادگاه بدون ذکر پلاک ثبتی و مشخصات وجاهت قانونی دارد ؟
سوال دوم : با توجه به اینکه خریدار جواب اظهارنامه رو نداده و وجهی به بنده بابت سهم الارثم دریافت نکردم چگونه میتوانم در برابر این اظهارنامه دفاع کنم که منکر وقوع بیع شده ام به دلیل عدم انجام تعهد خریدار و نداشتن مدرک ؟؟؟
و در ضمن این پلاک ثبتی مورد وصف از پایه باطل بوده و با وکالت باطله تفویض شده ایا وقوع بیع و این اظهارنامه تاثیری در ابطال این سند دارد و اینکه بنده مال باخته نه پول رو گرفتم و نه سند به نامم هست باید چه کار کنم ؟؟؟؟

پاسخ ها :

مرتضی جمالوند

جناب آقای مرتضی جمالوند :

با سلام و وقت بخیر؛
معامله واقع شده به فرض انجام نیز باطل بوده است و میتوانید در این خصوص اقدام لازم را به عمل آورید و در صورت عدم امکان نیز می توانید مطالبه ثمن معامله را به طرفیت خریدار مطرح کنید