درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - لواط شوهر خواهر

من پسرم و متوجه شدم که داماد خانوادمون لواط کاره چون شب اونجا خوابیدم و دیدم داره به من دست میزنه و من ازش فرار کردم ولی خواهرم نمیدونه و میترسم اگه به بابام بگم زندگی خواهرم خراب بشه چون اونا تازه عروسی کردن به نظرتون به بابام بگم؟

پاسخ ها

به خود ایشان اخطار دهید و چنانچه توجهی ننمود به خواهرتان بگویید و پس از آن به پدر جهت شکایت در محاکم کیفری
سلام بهتر است از مشاوره خانواده راهنمایی بگیرید
با سلام بله بهتر است به پدرتان اعلام کنید و موضوع را پیگیری کنید همین که به برادر همسر خود قصد تعرض داشته می توانید موضوع را پیگیری کنید.
موضوع را به پدر خود اعلام نمایید تا ایشان این مسأله را مدیریت کنند و هر چه که صلاح می‌دانند با تجربیاتی که دارند اِعمال کنند. به هر حال، این موضوع را مَسکوت نگذارید.
سلام شخصی که به برادر همسر خودش تعرض کند نباید با خواهرتان زندگی کند قطعا اطلاع دهید و از مصیبت های بعدی جلوگیری نمایید
خیر. نگویید.
سلام وقت بخیر اگر قطعیت دارید حتماً مطرح کنید

سوالات مرتبط

وکلای متخصص