مشاوره حقوقی رایگان - استناد به چت واتساپ

سلام، برای فسخ معامله ای که به صورت شفاهی با توافق طرفین صورت گرفته. الان خریدار بعد از فروش ملک توسط فروشنده، شکایت کلاهبرداری و فروش مال غیر کرده. با استناد به اقرار خریدار در چت واتساپ و شهادت املاک و کسی که در املاک بوده، در دادگاه مورد قبول می باشد؟

پاسخ ها :

مرتضی جمالوند

جناب آقای مرتضی جمالوند :

با سلام و وقت بخیر؛
به تنهایی نمی‌تواند دلیل اثباتی محکمی برای شما باشد اما به انضمام سایر ادله از جمله شهادت قابلیت اثبات را دارد البته قانون عنوان صحت انتساب را �د کرده‌اند و بدین معنی است که در صورتیکه با ارجاع به کارشناس متخصص الکترونیک یا پلیس فتا قابلیت صحت انتصاب احراز گردد امکان اثبات درکنار سایر ادله وجود دارد

زهرا  نادري چغادري

زهرا نادري چغادري :

استان :

چنانچه دلایل شما مبنی بر فسخ باشد پیامک ویا چت می تواند مثبت ادعای فسخ قرار بگیرد