مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد اظهارنامه مالیاتی ماده 95 بهتر یا تبصره 100

با درود و خدا قوت

سوال بنده در مورد این است که آیا در اظهارنامه مالیاتی تبصره 100 گردش مالی بر اساس کد ملی مورد نظر اداره دارایی قرار می گیرد و یا اینکه برحسب همان اظهارنامه فروشگاه مورد استناد اداره دارایی قرار می گیرد؟؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بهتر انست از تبصره ماده 100 استفاده کنید اگر جموع درامد شما کمتر از حدود یک میلیارد است