درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

سلام خسته نباشید. من تو تلگرام وارد کانال بسته بندی درمنزل شدم وبه آیدیشون پیام فرستادم اونم مقابل آیدیش نوشته پلیس فتابش اطمینان کردم گفتمش ک میخوام کارکنم گفت اسم وفامیل وآدرستون بفرستین باکدپستی منم فرستادم گف ثبت شدی ولی 359واریزکن برای ثبت وارسال ک براتون جنس بیارن بسته بندی کنی منم واریزکردم ب نام نازبس سعادت گفت حالاباید1و500واریزکنی برای بیمه ک نیان جنساروبرات بیارن بعدمیگی کارنمیکنم بش گفتم چراازاول نگفتی پول بیمه بایدهم بدی خلاصه گفتمش دیگه کنسلش کن نمیتونم این مبلغ رو واریزکنم پولاموبرگردون گف شماره حسابتوبفرس فرستادم حتی ندیده شماره حسابمودیگه واردچتمون نمیشه هرچی براش میفرستم نمیخونه و ن پولام اومدن حسابم چکارکنم

پاسخ ها

سلام قطعا کلاهبرداری است شما می توانید شکایت نمایید
سلام؛ شما می‌توانید برای واریز مبلغ ذکر شده که واریز نموده‌اید، برای صاحب حساب بانک مقصد اظهارنامه ارسال کنید که پول شما را پس بدهد. اگر اظهارنامه فایده نداشت، این امکان برای شما وجود دارد که دادخواست به خواسته مطالبه وجه را از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی به ثبت برسانید.
1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد. 2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود. و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است. ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست. و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.
سلام شکایت کنید

سوالات مرتبط

وکلای متخصص