مشاوره حقوقی رایگان - در مورد اداره کار و امور اجتماعی

با سلام و خسته نباشید اینجانب یازده سال در جایگاه سوخت کار میکنم ولی هیچ مرخصی و حقوق و سنوات و غیره اداره کار را دریافت نکردام. ولی کارفرما از تمامی کارکنان امضاء گرفته و چک داده که بعد بحسابش واریز شد. لطفا از شما خواهشمندیم که ما را راهنمایی نماید که چگونه حق و حقوق خود را بگیریم؟ باتشکر از زحماتتان.

پاسخ ها :

مطالبه حقوق و مزایای کارگر شکایت از کارفرما برای حقوق حقوق کارگر سنوات کارگر کارگر کارفرما