مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه

باسلام ادب.
یک دستگاه ساختمان از پدرم که فوت شده به ارث رسیده مادرم با برادر بزرگترما ن چون ملک قولنامه ای بوده به راحتی ملک را فر‌وختن . و در جای دیگری ملک قولنامه ای خریده و سه دانگ ان را بنام خودش و سه دانگ را بنام سه دخترش کرده و منکر ارث پدری شده و ما که 4 فرزند پسرش هستیم میگه شما هیچ حقی و ارثی ندارید. ولی تصویر وصیت نامه و مدارک انحصار وراثت ناتمام در دادسرا موجود میباشد. لطفا راهنمای بفرمایید که ما از کجا باید شروع به پیگیری کنیم با تشکر.

پاسخ ها :

فروش ملک قولنامه ای ورثه ای توسط وراث فروش ملک ورثه ای بدون رضایت سایر وراث فروش ملک ورثه ای ملک ارثی ارث انحصار وراثت قوانین ارث