مشاوره حقوقی رایگان - احداث بالكن در مغازه سرقفلی

سلام، وقت بخير.
سر قفلی مغازه ٢٠ متری رو داريم.
حدود ١٣ سال پيش با اجازه شفاهي مالك اقدام به احداث بالكن كرديم.
البته داخل اون اجاره نامه نياورديم و اجازه شهرداری هم نگرفتيم.
الان بعد ١٣ سال مدعي شده كه شما بدون اجازه بالكن زديد و تهديد به تخليه ميكنه.
آيا راه حلي وجود داره که بدون باج دادن اين مشكل رو حل كنيم؟
مساحت بالكن ٩ متر مربع است. ممنون ميشم جواب بديد.

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

اگر به اصل بنا اسیب وارد نکرده باشد و کارشناس دادگستری تایید کند و از ان طرف هم با شهادت شهود ثابت کنید با اجازه بوده مشکلی گداری