مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حکم حجر

سلام ممنون که تو روز های سخت کمک حال هموطنان هستید امیدوارم سلامت باشید همیشه .
مشکلی که داریم و واقعا نمیدونیم چیکار کنیم اینه که پدر ما سکته مغزی کردن و الان دو هفتس بیهوش هستن و ما قبل این اتفاق ها مشارکت در ساخت دادیم خونه ای که به اسم پدرمون هست و باید الان سهم سازنده رو به اسمش بزنیم چطوری میتونیم اینکارو بکنیم حکم حجر میشه گرفت ؟ اگر بله چه مدارکی باید کجا ببریم ! ما یه شرح حال از دکتر متخصص همون بیمارستان داریم که حال پدرمون رو توصیف کرده و سطح هوشیاریش رو 4 زده که کما هست /میتونیم حکم حجر رو به اسم مادرمون بگیریم ؟؟ که بعد از پدرمون مادرمون صاحب اموال پدرمون بشه و بتونه حقوق بازنشستگی پدرمون هم بگیره ؟ لطفا کمک کنید اولین باره یکی از عزیزامون اینطوری شده و واقعا حال هممون گرفتس. تشکر ...

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

1.تقاضای صدور حکم حجر از طریق دادخواست و ثبت در دفتر خدمات قضایی است.با مدارک پزشکی ایشان و استشهاد وابستگان
2.نیازی به صدور حکم حجر به نام مادرتان نیست و پس از فوت پدرتان ، اگر مادر شاغل یا دارای بیمه مستمری نباشند با پیگیری میتوانند حقوق پدرتان را دریافت کنند.