مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان برای پیگیری حقوقی قرارداد

با سلام. بنده یک مشکل حقوقی داشتم. یک قرارداد برنامه نویسی بوده برای 5 سال پیش که کارفرما پیش پرداخت رو پرداخته و کار ادامه پیدا کرده و قسط اول هم پراخت شده. به علت خرید قطعه از خارج هم یه متمم خورده و توی متمم ضرر دیرکرد رو ده برابر کرده بدون هماهنگی ( مشکل از بنده هم بوده که نخوندم ). به هر حال بنده برنامه رو نوشتم و تحویلش دادم ولی ایشان بعد از 5 سال هنوز به بنده نه پولی داده و نه نوشته ای که کامل تحویل شده و هرروز با یه بهانه ای از بنده کار طلب میکند و تهدید که خسارت باید بدهم. با اینکه اکثر مبلغ قرارداد رو هم پرداخت نکردند هنوز! میخواستم بدونم محدودیت زمانی قراردادهای انجام کار که زمان تحویلشون حداکثر 6 ماهه هست تا چند سال قابلیت پیگیری دارد. اگر ایشان شکایت کنند میتونند خسارت از بنده بگیرند؟ من جز یه دست نوشته و مهر و امضا که گفتند فلان تاریخ برنامه رو تحویل گرفتند چیز دیگری ندارم
ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بله میتوانید ابتدا اظهارنامه ارسال کرده و طلب خود را مطالبه کنید و در صورت عدم پرداخت از طریق مراجع قضایی پیگیری کرده و دادخواست مطالبه وجه قراردادی بدهید