مشاوره حقوقی رایگان - بیمه شدن با وجود گرفتن حقوق مادر متوفی

سلام. سوالی داشتم. مادر من دوسال پیش فوت شدن. من جدا شدم از همسرم. کار میکردم ولی به خاطر کرونا دیگه سرکار نرفتم.سرکارمون بیمه هم بودیم. الان حقوق مادرمو میگیرم. با وجود اینکه حقوق مادرمو میگیرم میتونم بیمه هم رد کنم و شرایطش چجوریه؟ میشه حقوقو بگیرم بیمه رد کنم و بعد حقوق بازنشستگی خودم داشته باشم؟

پاسخ ها :

بیمه شدن با وجود گرفتن حقوق مادر متوفی رد کردن بیمه در صورت دریافت حقوق مستمری مادر دریافت مستمری مادر در صورت بیمه بودن مستمری بازماندگان مستمری بیمه